Behandlinger

Akupunktur - se egen side

Qigongmassasje

Energimassasje med klærne på. Vi får i gang en fornyet energiflyt i energibanene og musklene dine. Spesifikke akupunkturpunkter blir behandlet under massasjen. Behandlingen er generelt over hele kroppen, men med ekstra innsats der du har spenningene dine. Avsluttes med lett ansiktsmassasje. Ca 30 minutter.

bilde


Fotsoneterapi

Soneterapi er en effektiv reflexiologi metode.Flere behandlinger anbefales, men behandlingen kan benyttes i forebyggende og avslappende hensikt. Fotsoneterapiden virker avslappende og avspennende på dine indre muskler og gir deg mer energi.  
Hele kroppen behandles ved at vi masserer føttene og refleks-sonene på dem. Dissse sonenen reflekterer tilsammen hele kroppen. Armer, ben, rygg, lymfe, hormonsystem og alle indre organer.

Fotsoneterapi er opprinnelig en behandlingsform som stammer fra innfødte indianere.

bilde

Øreakupuktur reflexiologi

( vanlig tradisjonell akupunktur se her  Akupunktur  )

Ved øreakupunktur bruker vi kun punkter i øret, eller vi kombinerer øreakupunktur med akupunktur eller fotsoneterapi. Øreakupunktur er definert som en reflexiologi terapi hvor hele kroppen gjenspeiler seg i ørene. Et trent øye og en god akupunktør kan lett se og finne punktene som trenger behandling. Vi bruker dette mye som støttebehandling ved allergier, røykestopp, avhengighetsproblem, uro, værpåvirkninger med mer.

Vi kan hjelpe deg å markere hvilken punkter i øret du bør unngå når du tar pearsing eller vanlige hull.
Gull stimulerer og sølv sedierer(svekker). Dette kan ha innvirkning om du har hull i ørene på punkter som er viktige for din helse.
Din helsetilstand avgjør om dette påvirker deg eller ikke. Friske mennesker tar sjelden skade av hull i ørene

bilde

Om Tradisjonell Akupunktur

Biosun Ørelys

Biosun Ørelys er vokskledde økologiske bomullsrør som vi setter inn i ørets åpning.  Vi tenner på og det dannes et vakum inne i øret mens ørelyset brenner. Vakumet og varmen gjør at voks smelter, væske fra øret fordamper og dette kommer ut på grunn av trykket. Varmen gir en behagelig avslappende følelse, mange sovner lett og nyter dette. Behandlingen kan gjentaes om det er mye væske eller voks i øret. Mange tar ørelys før eller etter flyturer og ved forkjølelse.

Minsker stress, lindrer trykk og ubehag i øret. ca 10 minutter per lys.

bilde

Vektkontroll med body-scanning

Vi hjelper deg som vil opp eller ned i vekt, eller som trenger bedre ernæring for å få mer energi til hverdagens gjøremål.
Vi kontrollerer også idrettsutøvere som ønsker å sikre at treningen er sunn og at muskler bygges/beholdes samtidig som kroppens fettsammensetning kontrolleres. Vi scanner deg med vår Tanita vekt som måler vekt, fettprosent, vannprosent, muskelmasse, metabolsk/fysisk alder og bukfett. Vekten kan spesifisere fett% og muskelmasse i armer, ben og buk.

Resultatet gir en indikasjon på din helse og vi samtaler for å sette sammen mat og aktivitet som kan hjelpe deg til å få en riktigere sammensatt kropp. (Mer eneri, muskler og mindre fett er det vanligste)

Ny scanning ukentlig under vektkontrolltiden.

bilde

Kostveiledning

Hva du spiser påvirker din kropps kjemi og din helse. Derfor ser vi at det er en mengde ulike dietter på markedet og mange av dem kan være nyttige. Hva er best for deg? Vi kjenner naturlig nok ikke alle diettene som finnes, men vi har en oversikt og veileder deg ut ifra vår erfaring og ser på din totale helsetilstand når vi gir deg råd. Du kan få tips om enkle omlegginger og endringer eller veiledning til mer drastiske omlegging av ditt kosthold. Dette gjør vi i samråd med deg og din vilje til små eller store endringer. Ditt behov kan være større enn din vilje og motsatt. Vi tar endringene i det tempoet som passer for deg. Generelle blodsukkerkurs kan vi gi til bedrifter eller vennegrupper på forespørsel.

Personlig kostveiledning får du ved behandlinger eller ved vektkontroll og trening.

Effekten av din livsstils-endring følger vi opp via våre scannere og samtaler.

bilde

bilde

bilde

bilde

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter