Forberedelser og diagnose

Akupunkturbehandlingen er basert på kinesiske diagnoseprinsipper. Tungediagnose, pusldiagnose, observasjon gjennom syn og lukt samt samtale med pasienten.

Vi starter ditt første besøk hos oss med å gå i gjennom din helsehistorie, lese tunge og kjenne på pulser for å finne din kinesiske(TCM) diagnose.

Du kan gjerne ta med, men ikke nødvendig: Røntgen/ MR bilder/cd og/eller
den diagnosen du har fått hos legen.

Tungediagnose: På tungen kan vi se  mye  om din helsetilstand.

Anser vi det nødvendig henviser vi deg til din fastlege om  du ikke har vært der. Bruker du mye medisiner er det fint om vi får en oversikt over dette når du kommer. Angående bruk av dine medisiner forholder du deg til din fastlege.

På pulsen kjenner vi om organene samarbeider og hvilken styrke og kvalitet de har. Puls- og tunge-diagnose er nødvendige undersøkelser for å finne den beste behandlingen for deg.

bilde

Pulsdiagnose:
Alle indre organer har sin egen puls. 

Når den Kinesiske (TCM) diagnosen er satt får du akupunktur. Nålene får du enten på ryggen eller på kroppens forside. Vi bruker tynne engangsnåler og er godkjente hos blodgiverinstitusjoner. Stikket kan kjennes noe eller være nesten umerkelig. De aller fleste sovner eller kommer i god hvile. Behandlingen varer i ca. 60 min.

Gjennom årtusener har tradisjonell kinesisk akupunktiur blitt praktisert i Kina. De siste 30 årene har akupunktur blitt den mest aksepterte formen for altenativ behandling i vesten.

Prisene hos oss:

TCM -diagnose med akupunktur 725,-
Akupunktur  60 minutter 420,-
Klippekort 10 x akupunktur 3800,-

Bestill time: ring 97708053 / mail til post@qigong.no eller via Kontaktskjema

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter